Wij verkopen alle onderdelen voor Dyson DC05.

Om het juiste onderdelen voor uw Dyson DC05 stofzuiger te vinden kunt u hieronder uw uitvoering kiezen.Dyson DC05 onderdelen

U kunt eenvoudig op een sticker op de onderkant van uw stofzuiger kijken om te zien welke DC05 stofzuiger van Dyson u heeft.

U kunt u de stofopvangbak even weghalen om het typeplaatje te vinden. 

 

 

Onderdelen voor uw Dyson dc05 stofzuiger kunt u makkelijk zelf bestellen en zelf vervangen.

Ook staan er op youtube filmpjes waar u op uw gemak naar kunt kijken als u de stofzuiger helemaal open wilt maken om bv de motor of de snoerhaspel te vervangen.

 

Wij leveren alle originele onderdelen voor uw dyson dc05 stofzuiger.

 

Of het nou gaat om een filter, stoffilter of hepafilter maakt niet uit.

Als de slang versleten is bestelt u deze bij ons. Het komt vaak voor dat de bovenste ring van de stofzuigersteel of buis barst. Deze is niet los verkrijgbaar en hiervoor koopt u dan een nieuwe en verbeterde zuigbuis.

De koolborstels vervangen helpt niet, als de koolborstels van uw dc05 versleten zijn dan is de motor ook op zn einde. De motor kunt u bij ons bestellen en u kunt m best zelf vervangen.

het snoer wordt op den duur knapperig en gaat barsten en scheuren vertonen. De enige werkende oplossing is om een haspel inclusief het snoer te kopen en te vervangen.

De zuigmond of vloerborstel van uw dc05 is een keer versleten. Hier zijn geen losse onderdelen voor  te koop, u bestelt dan een nieuwe borstel of parketborstel.

 

D