Wij verkopen alle onderdelen voor Dyson DC08 stofzuiger.

Om het juiste onderdelen voor uw Dyson DC08 stofzuiger te vinden kunt u hieronder uw uitvoering kiezen.Dyson DC08 onderdelen

U kunt eenvoudig op een sticker op de onderkant van uw stofzuiger kijken om te zien welke DC08 stofzuiger van Dyson u heeft.

U kunt ook de stofopvangbak even weghalen om het typeplaatje te vinden. 

 

LET OP : er is een DC08 serie maar ook een DC08T ( T van telescope serie) deze modellen zijn verschillend!

Deze modellen staan door elkaar hieronder vermeld !

 

 

Onderdelen voor uw Dyson dc08 stofzuiger kunt u makkelijk zelf bestellen en zelf vervangen.

Ook staan er op youtube filmpjes waar u op uw gemak naar kunt kijken als u de stofzuiger helemaal open wilt maken om bv de motor of de snoerhaspel te vervangen.

 

Wij leveren alle originele onderdelen voor uw dyson dc08 stofzuiger. Of het nou gaat om een filter, stoffilter of hepafilter maakt niet uit.

Als de slang versleten of gescheurd is bestelt u deze bij ons.

De koolborstels vervangen helpt niet, als de koolborstels van uw dc08 versleten zijn dan is de motor ook op zn einde. De motor kunt u bij ons bestellen en u kunt m best zelf vervangen.

het snoer wordt op den duur knapperig en gaat barsten en scheuren vertonen. De enige werkende oplossing is om een haspel inclusief het snoer te kopen en te vervangen.

De zuigmond of vloerborstel van uw dc08 is een keer versleten. Hier zijn geen losse onderdelen voor  te koop, u bestelt dan een nieuwe borstel of parketborstel.