Wij verkopen alle onderdelen voor uw Dyson DC19 stofzuiger.

Om de juiste originele Dyson onderdelen voor uw Dyson DC19 stofzuiger te vinden kunt u hieronder uw uitvoering kiezen.Dyson DC19 onderdelen

U kunt eenvoudig op een sticker op de onderkant van uw Dyson stofzuiger kijken om te zien welke DC19 stofzuiger van Dyson u heeft.

U kunt ook de stofopvangbak even weghalen om het typeplaatje te vinden. 

LET OP : er is een Dyson DC19 serie en er is een Dyson DC19T2 serie. Deze zijn verschillend.

Deze modellen staan door elkaar hieronder vermeld !

 

 

Onderdelen voor uw Dyson dc19 stofzuiger kunt u makkelijk zelf bestellen en zelf vervangen.

Ook staan er op youtube filmpjes waar u op uw gemak naar kunt kijken als u de Dyson stofzuiger helemaal open wilt maken om bv de motor of de snoerhaspel te vervangen.

 

Wij leveren alle originele Dyson onderdelen voor uw dyson dc19 stofzuiger. Of het nou gaat om een filter, stoffilter of hepafilter maakt niet uit.

Als de slang van uw Dyson dc19 versleten of gescheurd is bestelt u deze bij ons.

De koolborstels vervangen helpt niet bij uw dyson dc19 stofzuiger, als de koolborstels van uw dc19 versleten zijn dan is de motor ook op zn einde. De motor kunt u bij ons bestellen en u kunt m best zelf vervangen.

het snoer van een dc19 van Dyson wordt op den duur knapperig en gaat barsten en scheuren vertonen. De enige werkende oplossing is om een haspel inclusief het snoer te kopen en te vervangen.

De zuigmond of vloerborstel van uw Dyson dc19 is een keer versleten. Hier zijn geen losse onderdelen voor te koop bij Dyson, u bestelt dan een nieuwe borstel of parketborstel. Een originele Dyson parketborstel heeft mooie lange zachte haren die uw houten vloer niet beschadigen.